perjantaina, huhtikuuta 06, 2007

Match Show -kausi avattu


Pitkäperjantaina suuntasimme kevään ensimmäiseen Match Showhun -niitä onkin huhti -toukokuun aikana luvassa vaikka miten monet. Edellisistä mätsäreistämme oli jo runsaasti aikaa (heinäkuu) joten homma oli hiukan hakusessa. Kylmästä ilmasta ja pääsiäispyhien runsaasta mätsäritarjonnasta huolimatta paikalla oli tosi paljon koiria. Pepi oli ihmisineen myös paikan pääll, mutta ainoastaan "kisaturistin" roolissa.


Harri joutui kehään Nallen kanssa hiukan kylmiltään, sillä jo viikon vihoitellut selkäni alkoi olla niin huonossa kunnossa etten olisi kehässä pärjännyt. Pojilla on kyllä takanaan menestystä näyttelykehässä joten mistään ensikerrasta ei ollut kyse. Ennen kehään menoa pidettiin vielä kontaktin ja seisomisen pikatreenit :-)

Itse "show" sujui ihan mukavasti; Nalle otti kontaktia ja jopa seisoi hetkittäin "tönössä" kuten me seisomista kutsumme. Sininen nauha sitten kuitenkin tuli, mutta myös hiukan menestystäkin; Nalle oli pienten koirien sarjassa sinisten neljäs. Koiramäärään ja harjoittelun laatuun nähden ihan mallikas tulos. Kotiin toimme ruusukkeen ja siansorkan(!) joka oli pienelle terrierillemme hiukan turhan järeä makupala.

Illalla Nalle pääsi vielä Vaarin syntymäpäiville, jossa ohjelmassa oli Pepin kanssa tuhtaamista (= ei oikein jaksettaisi painia, mutta vähän täytyy kuitenkin kellistellä), Mummun kinkkunumero sekä kaikkien halukkaiden pusuttamista. Onnea vielä 84 -vuotiaalle Vaarille!

Ei kommentteja: