tiistaina, huhtikuuta 17, 2007

Ensimmäinen "retki" tehty

Maanantai-iltana polkaisimme Tyttöystävätrion luokse. Nalle istui menomatkalla pyöräkorissa suht´nätisti, hoin koko ajan ääneen "Nalle istuu, hyvä istuu, hienosti istuu". Mahtoi näyttää metkalta. Hankalin paikka oli kun näimme puistossa koiran; onneksi se oli aika kaukana. Nalle nousi seisomaan pyöräkorissa ja minun piti pysähtyä istuttamaan koira takaisin alas. En uskaltanut missään vaiheessa puhua Assista, Lillistä tai Ronjasta mitään ettei Nalle olisi innostunut liikaa. Kun pääsimme lähelle tyttöjen kotia, pieni koira tajusi minne olimme menossa ja nousi jälleen ylös.

Istuimme hetken Tyttöystävätrion luona ja seurasimme Lillin pesun jälkeistä kuivausta. Tai siis minä seurasin sillä Nallen mielenkiinto oli luonnollisesti suunnattu vain ja ainoastaan Ronjaan :-) Trimmattuna nämä kaverukset muistuttavat entistä enemmän toisiaan, sillä Nallen selkä on yhtä täplikäs kuin dalmis-tyttöystävänsä. Vauhdikkaan painimisen jälkeen Ronja taisi väsyä ja ensimmäisen kerran haukahti Nallelle. Minusta ääni oli ihan pieni, mutta ilmeisesti Nallen mielestä järeä. Se luikki korvat luimussa syliini ja jätti Ronjan hetkeksi ihan rauhaan. Mutta vain hetkeksi.

Pienen yhteislenkin jälkeen suuntasimme jälleen pyöräkorin kohti kotia. Nyt Nalle istui koko matkan rauhallisesti korin pohjalla ja taisi jopa hiukan nauttia kyydistä. Eiköhän tästä vielä pyöräkoira tule :-)

Ei kommentteja: