sunnuntaina, maaliskuuta 25, 2007

Kevättä rinnassa


Kevät saapui kunnolla perjantaina ja sää oli hieno läpi viikonlopun. Perjantaina teimme pyörähuoltoa pihassa ja samalla pyörääni asennettiin kori, jossa olisi tarkoitus kyyditä Nallea kesän tullen.

Saas nähdä saadaanko Nallea pysymään pyörän kyydissä; itse uskon että kunhan se vain tottuu koriin niin ongelmia ei ole. Nalle varmasti nauttii kyydistä ja maisemien katsomisesta.


Pyörähuoltoa tupsahti piristämään Nallen tyttöystävätrio Assi, Lilli ja Ronja. Nallen mielestä Ronja on ihaninta mitä voi kuvitella. Se ei jätä hetkeksikään dalmisneitoa rauhaan, vaan roikkuu peesissä terrierin sinnikkyydellä.



Ronja ei paljoa Nallesta perusta vaan antaa pienen koiran touhuta omiaan. Assi ja Lilli ovat varmasti vain helpottuneita kun niiden ei tarvitse olla Nallen rakkauden kohteena.

Sunnuntaina olimme parin viikon tauon jälkeen agility -treeneissä. Assi lähti mukaan emäntänsä kanssa katsomaan miten Nallella sujuu. Hyvinhän se sujui -koiralta. Ohjaaja oli ihan hukassa; rata oli piiiiitkä (21 estettä) ja jostain syystä oikea järjestys oli kovin vaikea muistaa. Minä kuulemma hätäilen ja hermoilen liikaa. Täytyisi osata mennä rauhassa, sillä koira aistii ihmisen hermoilun. Nalle jo hiukan irtoaakin,eli ihan joka esteelle ei tarvitse mennä saattamaan. Koira on vain niin hirmuisen nopea että perässäpysyminen ja oikea-aikainen ohjaaminen on arvossaan. Vaikka koira on miten viisas ei auta jos ihminen huutaa "aaaaputki", kun vaan siitä putkesta täytyisi mennä :-)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hellou Nalle!
Miksköhän mun emäntä ei oo laittanu mulle pyörään omaa koria? Mä kun haluaisin kovasti päästä pyöräkoiraksi ja saada omat dogglesit. Oisko vähän siistiä!

Ai niin, mullakin on parhaana tyttöystävänä yks dalmis, Nelli. Se on kans aika herkku, vaikka onkin tosi nynny. Se vaan haluaa olla ihmisten sylissä, vaikka mä vien sille leluja ja kaikkee. Naiset!

Terveisin
Tahvo

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on Ronjan kanssa yhteinen kiinnostuksen kohde: ruoka. Meidän molempien mielestä syöminen on tosi parasta puuhaa. Harmi vaan että Ronja mielummmin etsii ruokaa jokapaikasta kuin on mun kanssa :-(