sunnuntaina, syyskuuta 30, 2007

Vastahankaa

Nalle sai ilmeisesti kesällä liikaa vapauksia omalla pihamaalla, sillä se on alkanut hangoitella sisääntuloa vastaan. Yleensä lenkiltä tullessamme päästän Nallen kotipihaan vapaaksi. Kun sisäänmenon aika on edessä, pienen koiran korvat muuttuvat vesi-, ilma- ja äänitiiviiksi, se välttelee katsekontaktia viimeiseen asti ja luikahtaa piiloon pihakuusen taakse.

Nallen erikoisin viivyttelytyyli on "suolapatsas". Se jähmettyy pihan perälle seisomaan ja saattaa pysyä liikahtamatta minuutteja ja taas minuutteja. Jos lähden kävelemään sitä kohti, Nalle saattaa ottaa askeleen tai pari ikään kuin sanoakseen "joo joo, kyllä mää tulen". Mutta ei se tule vaan jämähtää uudelleen pieneksi koirapatsaaksi.

Tästä linkistä löytyy kuvasarja tämän päivän viivytystaistelusta. Nalle lähestyi hitaasti taloa, pysähtyi välillä paikoilleen, katseli oikealle ja vasemmalle ja lopuksi vielä rappusten juurella aloitti venyttelysession :-)

Kuvista näkyy myös hyvin että trimmauksen aika alkaa olla käsillä; Nalle rapsuttaakin jo aika paljon. Minä en vain haluaisi luopua pörröisestä koirastani...

Ei kommentteja: