torstaina, syyskuuta 13, 2007

Rasvaletti

Vietimme tänän Nallen kanssa laatuaikaa omalla pihalla. Olen koko viikon juossut paikasta toiseen (töissä, koulussa, Turussa, Tampereella...); nyt oli aikaa istua alas ja nauttia hetkestä. Tuntui että Nallekin oli tyytväinen; se hyöri omissa touhuissaan pihalla mutta aina välillä se tuli nuolemaan nenänpääni märäksi. Haluan kovasti ajatella että se oli pienen koiran tapa sanoa "kiva että olet kotona".

Ettei mennyt laatuaika ihan vain nautiskeluksi niin tein pikaisen "pyörähuollon". Pyöränketjut olivat kitisseet jo hetken aikaa sen verran kuuluvasti että oli pakko rasvata ne; ensimmäisenä käteen osui ruokaöljy joka toimikin täydellisesti; sain jälleen hiljaisen kulkupelin.

Nallekin oli äkännyt maistuvan aineen; se oli käynyt maistelemassa maahan tippunutta öljyä ja ehkäpä nuolaissut vähän ketjujakin. Se jäi kiinni kun aloin ihmettelemään miksi koiran pää oli kastunut; kun tutkin asiaa tarkemmin huomasin ettei pää ollutkaan vedestä märkä vaan öljyinen! No, toivottavasti rypsiöljy tekee hyvää koiralle myös ulkoisesti...

Ei kommentteja: