sunnuntaina, heinäkuuta 22, 2007

Rantavahti jazzailemassa

Viikko meni remontoidessa ja jazzaillessa, joten Nallen kohtalona oli lähinnä kyläillä eri hoitopaikoissa ja olla kotona tylsistyneesti maalihuuruissa.

Alkuviikolla kävimme sentään uimassa ja saunomassa meren rannalla. Uimisesta ei sitten meinannut tulla mitään, kun Nalle päätti ryhtyä rantavahdiksi. Se sai kauhean paniikkikohtauksen joka kerta kun joku meni veteen; haukkua räksytti rannalla ja laiturilla niin että rannat kaikuivat. Uiminen ei sitten kauheasti houkuttanut ja Nallekin tyytyi tuttuun tapaansa kahlailuun. Tulipa kuitenkin talviturkki heitttyä pois.

Perjantaista sunnuntaihin Nalle oli hoidossa; ohjelmassa oli ollut ainakin kävelylenkkejä musiikin tahtiin ja mummula -vierailu (kinkkua oli jälleen tarjolla, tottakai...). Sunnuntaiaamuna kotiin palasi väsynyt pieni koira. Teimme iltapäivällä vielä yhden jazz -retken; kävimme Kirjurinluoto Arenalla ihan pikimmiten. Nautimme hyvän musiikin lisäksi jätskiä. Kauaa emme Arenalla viihtyneet, sillä vaikka sinne koiria saa viedäkin ei se minusta ole koirien paikka. Musiikki soi lujaa ja pieni koira jää helposti ihmisten jalkoihin. Maasta olisi saatava syödä kaikkea mitä löytyy; ja sitähän löytyy :-) Luodolla oli kuitenkin mukavan väljää joten nyt koiran kanssa mahtui hyvin liikkumaan. Nallella oli ilmeisesti hyvinkin mukavaa, sillä se ei olisi millään lähtenyt pois -niinpä minä sain kiskoa perässäni pientä koiraa ohikulkijoiden hymyillessä menollemme. Tämän vuoden jazzit on nyt onnellisesti jazzailtu ja voimme palata arkirutiineihin.

2 kommenttia:

riikka kirjoitti...

Moi! Linkitin Nallen blogin Pipsan sivuille, kun tykkään tätä blogia lukea :) Eli linkki löytyy osoitteesta www.geocities.com/pipsarusseli/ Sano jos haluat että otan linkin pois :)

Riikka kirjoitti...

Totta kai saa linkittää! Kiva kun joku lukee :-)