lauantaina, kesäkuuta 23, 2007

Juhannusheila

Nallella kävi tuuri juhannuksena: iki-ihastus Ronja tuli oikein yökylään. Juhannusaattoa saapui viettämään myös Pepi perheineen.

Aluksi kaikki sujui hyvin; Nalle ei ollut liian "tunteellinen" Ronjaa kohtaan, vaan kaverukset nauttivat rauhallisesta ja aurinkoisesta juhannusaatosta. Idylli kuitenkin särkyi kun Pepi saapui paikalle: veljekset alkoivat kilpailla Ronjan suosiosta ja poikia piti laittaa välillä jäähylle, jotta 13 -vuotias ihastuksen kohde ei olisi aivan läkähtynyt. Ronja tosin oli niin kiinnostunut ruokapöydän antimista, ettei se tainnut aina huomata takajaloissaan roikkuvia russelinuorukaisia :-)




Kuten rakkausasioissa usein voi käydä, tunteet alkoivat käydä pahasti ylikierroksilla: Nalle ja Pepi ottivat useamman kerran yhteen illan aikana -kunnon juhannusyön meinikiä siis.


Nalle joutui välillä kiinni ruokarauhan takaamiseksi



Ronja komensi Pepiä niin, että tämä alkoi pitää turvaväliä.
Lähellä oli kuitenkin pakko olla :-)



Juhannusyö olikin sitten kahden koiran kanssa nukkuvalle ei-niin-mukava elämys. Ronja kyllä nukkui rauhallisesti, mutta Nalle ei päässyt sen yli että samassa sängyssä hänen kanssaan oli ihkuista ihkuin Ronja. Niinpä suurimman osan yöstä pitelin kiinni loputtomasti läähättävästä Nallesta jotta se ei olisi ollut Ronjan kimpussa. Makuuhuoneen remontista johtuen en voinut sulkea huoneen ovea enkä kyllä olisi voinut Nallea jättääkään oven ulkopuolelle; siitä olisi seurannut vain ulvomista ja haukkua.

Juhannuspäivä sujuikin sitten jo taas rauhallisissa tunnelmissa, koirat nukkuivat lähes koko päivän. Nalle antoi Ronjan olla taas rauhassa, joten ilmeisesti juhannusyön hormonimyrskyt menivät ohitse -toivottavasti lopullisesti :-)


Ei kommentteja: