lauantaina, toukokuuta 19, 2007

Yksi on joukosta poissa

Nallen tyttöystävätrio on kutistunut tänään duoksi. Lilli on poissa. Viimeisten kuukausien teema on ollut luopuminen. Välillä täytyy päästää irti vaikka ei haluaisi, vaikka satuttaa. Lilli eli hyvän ja pitkän elämän Assin ja Ronjan kanssa. Nyt oli hyvä aika päästää irti.


Lauantaihin mahtui jotain mukavaakin. Museoviikon kunniaksi Museoiden yönä oli Satakunnan Museoon järjestetty koirille oma tapahtuma! Museossa on menossa koirista kertova "Haukkua halki historian" -näyttely. Siihen liittyen lauantai-iltana sai ottaa koirat mukaan museoon ja painattaa koiran tassun jälki savilaattaan. Laatat kuivatetaan ja poltetaan ja viikon päästä saammekin hakea kotiin Nallen tassunjäljen :-) Museolla oli jos jonkinmoisia koiria ja paljon tuttujakin.

Meitä porilaisia koiranomistajia onkin nyt parin viikon sisällä hemmoteltu näillä koiramaisilla tapahtumilla: ensin Kaupunkipuiston syntymäpäivllä jaettiin koirille makupaloja ja nyt tämä museotapahtuma. Hienoa! Koska nämä tilaisuudet ovat harvinaista herkkua, harmitti joidenkin koiranomistajien käytös sitäkin enemmän. Tutustuessamme museon koiranäyttelyyn, huomasimme että lattialta löytyi pissalätäköitä ja kakkakikkareita. HYI! Kyllä jokaisen koiranomistajan pitää seurata koiransa touhuja ja siivota vahingot pois. Tällaiset piittaamattomat ihmiset aiheuttavat käytöksellään meille kaikille koiraihmisille huonon maineen.

Ei kommentteja: